×

Error:

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Control d'aus

AUS

Les aus estan considerades per la majoria de persones com animals benèfics.
Molta gent gaudeix d'observar, alimentar i conversar amb les aus, principalment amb els coloms. Per aquest motiu el control d'aquestes es veu dificultat per l'opinió pública.
Desafortunadament, les aus també tenen aspectes negatius quan s'associen molt pròximament amb la gent, l'excrement que deixen devora les finestres o devora els aparells d'aire condicionat, constitueix un perill potencial pels habitants, ja que el vent i les variables climàtiques faran volar aquesta polsera per tota l'àrea. En molts dels grans centres poblacionals d'Europa s'estan practicant l'esterilització per disminuir gradualment la població dels coloms en zones urbanes.

La nostra empresa utilitza sistemes de protecció d'edificis que no perjudiquen les aus amb productes que estan acceptats per diferents Associacions de Protecció d'Animals.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Learn more

I understand