Fitosanitaris

Processionàries de pins. Becut vermell en palmeres. Tomicus, Fongs, etc.

fitosanitarios-cate

Els tractaments fitosanitaris intenten prevenir o eradicar les plagues i malalties que ataquen als arbres per evitar danys irreversibles i la seva propagació a altres exemplars, a més de pal·liar les molèsties que ocasionen als ciutadans.


Aquests tractaments es basen en el control integrat amb els elements, tècniques i mesures (físiques i d’ordenació) que possibiliten prevenir l’aparició de plagues. En determinades èpoques del calendari apareixen espècies invasores en forma de plagues que fan necessari els tractaments fitosanitaris o la seva aplicació com a mesura preventiva.


Processionària de pins

procesionaria-portada

Per controlar la plaga de processionària, la nostra empresa ofereix Tractament Integral. És un sistema que utilitza de forma conjunta tècniques i mètodes apropiats de la manera més compatible possible, per mantenir les poblacions de plaga a nivells de control, establint mètodes i actuacions per cada estadi de desenvolupament de la plaga.

Tomicus

portada-tomicus

Es tracta d’una espècie xilòfaga que realitza galeries baix l’escorça dels troncs i branques gruixades, així com galeries a les branquetes de les copes. Danyen especialment els pins joves i als arbres debilitats per problemes de sòl, aigua, insectes i fongs defoliadors, etc.

Morrut de les Palmeres

portada-picudo

El morrut de les palmeres és la plaga més preocupant actualment en les palmeres d’Espanya. Donada la característica i perillositat de la plaga el més important és la seva ràpida detecció i un diagnòstic de l’estat de la palmera

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Learn more

I understand