Control de plagues

Desinsectació, desratització, APPCC, dispositius insectes voladors.

portada-general-control-plagas

Com a empresa líder en el sector de control de plagues a les Illes Balears, Emdema aporta tots els mitjans necessaris per solucionar-vos qualsevol problema derivat d’una plaga o per prevenir-la. L’equip professional d’EMDEMA és altament qualificat per poder oferir-vos la màxima qualitat, tant en serveis, com en atenció i assessorament personalitzat, amb detall de qualsevol tractament de plagues o productes biocides, sempre basant-se en criteris de seguretat, eficiència i correcta gestió medi ambiental.

 Metodologia de treball

•   Inspecció de la instal·lació
•   Prioritzar les mesures preventives
•   Detecció de possibles punts de risc
•   Identificació de la plaga a combatre, la seva ubicació, distribució i extensió.
•   Determinació del greu d’incidència i infestació, així com factors que originen i afavoreixen la seva proliferació.
•   Actuacions de tractament i seguiment a través de mètodes biològics, químics i/o físics.


Desinsectació

portada-desinsectacionLa desinsectació és el conjunt de mesures dirigides al control i eliminació d’insectes i altres artròpodes que poden ser causants de transmissió de malalties per l’home.

(APPCC)

portada-appccAPPCC anàlisi de perills i punts de control crítics. La nostra empresa realitza el disseny i implantació de plans d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític

Desratitzacions

portada-desrratizacionEs defineix com desratització el conjunt de tècniques de sanejament que s’utilitzen pel control de rosegadors, incloent-hi rates i ratolins.

Dispositius atrapa insectes

atrapainsectos

Pel control d'insectes voladors, oferim dispositius insectocutors, tots ells complint amb la normativa vigent.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Learn more

I understand