calidad-medioambiente

Som conscients de la qualitat i el control ambiental en els serveis que oferim. És un factor primordial pel nostre desenvolupament i continuïtat i per això assumim la responsabilitat de definir, implantar i mantenir una política de qualitat i medi ambient adequada a les necessitats i expectatives dels nostres clients.

Aquesta política es fonamenta en els següents punts:

  • Complir amb el compromís, protecció i millori del medi ambient oferint sempre el millor servei. Ràpid i eficaç.
  • Complir amb els requisits legals i altres requisits que són de la nostra aplicació, així com tenir en compte els requisits del client.
  • Oferir un servei de característiques úniques i de confiança i per això tenim les instal·lacions cuidades fins al mínim detall.
  • Minimitzar el consum de recursos naturals i substàncies arribant als mínims exigibles sense que això afecti el nostre compromís de màxima qualitat i servei.
  • Prevenir la contaminació en qualsevol de les seves formes utilitzant les millors tècniques disponibles.
  • Reduir progressivament la generació de residus. Aquells de difícil reducció seran dipositats en llocs apropiats pel seu reciclatge o correcte tractament.
  • Complir amb una metodologia de treball (monitorització) per la reducció màxima de l’ús de productes químics.
  • Actualitzar contínuament aquesta política. Els objectius i les metes del nostre sistema de gestió integrat de qualitat i medi ambient.
  • Facilitar una adequada formació i sensibilització al personal propi, que afavoreixi el desenvolupament de la present política i respecte al medi ambient. Involucrar als nostres proveïdors i subcontractistes tant amb l’adopció de les normes mediambientals com en el compliment dels requisits del nostre sistema integrat de la gestió de la qualitat i el medi ambient.

Certificacions de qualitat i gestió ambientall

A EMDEMA som conscients de la importància d’oferir un servei de qualitat que compleixi amb les expectatives dels nostres clients i que a la vegada no sigui un perill pel medi ambient ni per la seguretat i salut de les persones.
Per això, l’any 2006 vàrem obtenir la certificació del nostre Sistema Intern de Gestió Ambiental d’acord amb la norma ISO 14001:2004 i el Reglament Europeu 1221/2009 d’Ecogestió i Auditories Ambientals (EMAS) amb l’objectiu de controlar i millorar el comportament en el desenvolupament de totes les nostres activitats.

Veure certificat EMAS y UNE a ISO 14001:2004

Durant l’any 2009 vàrem obtenir la certificació del nostre sistema intern de gestió de qualitat segons la UNE-EN ISO 9001:2008, que està integrat en el nostre sistema de gestió intern amb l’objectiu principal de realitzar un servei de qualitat que compleixi les expectatives dels nostres clients i que està basat en la millora contínua dels nostres processos.

Veure certificat  NORMA UNE-EN ISO 9001:2008

Continuant amb la mateixa línia l’any 2010 vàrem iniciar el procés d’adaptació del nostre sistema intern a la NORMA UNE 171210 de qualitat ambiental en interiors i bones pràctiques en els plans de desinfecció, desinsectació i desratització obtenint el certificat el mes de desembre de 2010.

Veure certificat NORMA UNE 171210

Pla de formació i prevenció de riscs laborals

Emdema disposa d’un procediment intern amb l’objectiu d’assegurar la capacitació de tot el personal de l’empresa. Per això a pla de formació que anualment es confecciona un pla de formació que asseguri la capacitació obligatòria (nivells de qualificat bàsic) específica del sector, formació ambiental i prevenció de riscs. La formació específica obligatòria s’efectua segons les necessitats (nous treballadors, nova titulació...) en el cas de la formació ambiental i de prevenció es realitza de manera contínua per nous treballadors i de reciclatge per la plantilla existent.

La formació dels treballadors en temes de Prevenció de Riscs Laborals i medi ambient és prioritària i per això es considera un punt fort de l’empresa. Pel que fa a la formació en matèria de prevenció, qualitat i medi ambient, aquesta ve efectuada per empreses externes i a més es realitzen cursos sobre l’aplicació de productes amb els mateixos proveïdors i/o amb la direcció de l’empresa, tots ells de forma contínua.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Learn more

I understand